9 éve foglalkozunk reklámanyagok, szórólapok, prospektusok terjesztésével. Folyamatos fejlesztéssel elértük a havi 3.000.000 db kiadvány terjesztését. Mindenünk adott ahhoz, hogy tudjunk kezelni bármilyen megbízást, bármennyire is bonyolult legyen.

Terjesztési hálózatunk alkalmas arra, hogy a címzett kézbesítést is problémamentesen tudjuk végrehajtani.

A törvényi kereteknek eleget teszünk és megfelelünk a postatörvénynek.


Nem rendelkezünk hatalmas logisztikai központokkal, felesleges részlegekkel, üdülőkkel, de ami a „hátrányunk” az egyben az előnyünk, hiszen nem kell fenntartanunk egy hatalmas és szükségtelen apparátust munkánk elvégzéséhez, jóval kedvezőbben és rugalmasabban tudunk szolgáltatni.


Ügyfelünknek a megrendelés leadását követően, nem kell semmivel sem foglalkoznia, hiszen a nyomdától a terjesztésen keresztül, az esetleges remittenda kezelésén át, a teljes kézbesítési folyamatot lebonyolítjuk. A saját terjesztési hálózat keretében történő kézbesítés lehetővé teszi, hogy folyamatos kontroll alatt, az ügyfél minden kérését tudjuk teljesíteni. Az ellenőrzési folyamat lehetővé teszi a hiányosságok feltárását és a problémák kiküszöbölését. Minden esetben ésszerű a remittenda-kezelésünk, hiszen minden olyan címhelyet, amelyet valamilyen oknál fogva nem tudtunk kézbesíteni, egy adatbázisba rögzítjük, és a remmitenda indoklásával átadjuk megbízónknak, ezzel is segítve partnereink címlistájának karbantartását.


Természetesen nem kérhetjük, hogy a teljes bizalmát belénk vesse, kezdetben. Engedje meg, hogy bebizonyítsuk Önnek a fent említett tényeket, egy néhány száz darabos megrendelés segítségével. Kérjen próbakézbesítést, és látni fogja a szakértelmünket.


Hírlevél
Hírlevél Iratkozzon fel hírlevelünkre!
fel(le)iratkozás
Tárgyaláskérés
Tárgyaláskérés Kérjen személyes megkeresést!
tárgyalás
Oldalunk a következő böngészőkkel tekinthető meg: Internet Explorer 8, FireFox, Google Chrome, Opera. Copyright © Lákriszma 2010. v 1.1